top of page
Search

A closer look at our Lytham St. Annes project



Our team recently built and designed a kitchen in Lytham St Anne's, which may be one of our favourite projects to date!



On meeting the homeowners, they had a clear vision when designing their kitchen as part of their house renovation. They wanted a calm, neutral feel within their kitchen space—a place to entertain, a family space, and a calm place to relax in the evenings.




Floor-to-ceiling units allowed us to tie in the existing coving around the cabinetry, giving the illusion of wall panelling with a bespoke hidden door handle. Our craftsmen within the workshop designed the flat beaded door style.


Internal drawers and large shelving areas throughout the kitchen allow for ample storage space, again with no handles, as the homeowners wanted a more subtle, hidden kitchen. The entirety of the sink area can be hidden behind the pocket doors when not in use, and a pull-out quartz workstation in the larder increases useable worktop space whilst upholding the tall panelled look.


Additions such as the induction hob and Neff Slide and Hide oven allow for a seamless finish across the worktop. The Quooker Flex in chrome ties nicely with the sink choice made by the homeowner—all complimented by the selection of paint, TJB Cotton Sail.




To view previous projects by Thomas James Bespoke, head to our 'Projects' page.

Comments


bottom of page